Український відкритий університет післядипломної освіти

Learning Management System adult learning

Відтворити відео

Традиції та інновації професійної підготовки конкурентоздатних фахівців для харчової та переробної промисловості

Автор: І. В. Тарасюк

Назва: Традиції та інновації професійної підготовки конкурентоздатних фахівців
для харчової та переробної промисловості

Анотація: У спецкурсі викладено можливості використання досвіду підготовки фахівців харчової і переробної промисловості у професійних навчальних закладах західних областей України у другій половині XX – початок ХХІ століття в сучасних умовах модернізації професійної (професійно-технічної) освіти.

Наведено напрями створення педагогічних умов для проведення заходів з вивчення кращого регіонального досвіду з підготовки фахівців конкурентоздатного рівня; співробітництва закладів професійної освіти (ЗП(ПТ)О, коледжів, технікумів) і роботодавців, залучення представників галузевих підприємств до розробки та використання інноваційних програмних освітніх матеріалів відповідно до сучасних вимог регіонального ринку праці тощо.

Спецкурс підготовлений для слухачів підвищення кваліфікації керівних та педагогічних кадрів закладів фахової передвищої освіти та професійної (професійно-технічної) освіти.

Спецкурс розраховано на 30 год.

Реєстрація на курс