Український відкритий університет післядипломної освіти

Перший в Україні самоврядний заклад освіти типу розподіленого навчання

Традиції та інновації професійної підготовки конкурентоздатних фахівців для харчової та переробної промисловості

Автор: І. В. Тарасюк

Назва: Традиції та інновації професійної підготовки конкурентоздатних фахівців
для харчової та переробної промисловості

Анотація: У спецкурсі викладено можливості використання досвіду підготовки фахівців харчової і переробної промисловості у професійних навчальних закладах західних областей України у другій половині XX – початок ХХІ століття в сучасних умовах модернізації професійної (професійно-технічної) освіти.

Наведено напрями створення педагогічних умов для проведення заходів з вивчення кращого регіонального досвіду з підготовки фахівців конкурентоздатного рівня; співробітництва закладів професійної освіти (ЗП(ПТ)О, коледжів, технікумів) і роботодавців, залучення представників галузевих підприємств до розробки та використання інноваційних програмних освітніх матеріалів відповідно до сучасних вимог регіонального ринку праці тощо.

Спецкурс підготовлений для слухачів підвищення кваліфікації керівних та педагогічних кадрів закладів фахової передвищої освіти та професійної (професійно-технічної) освіти.

Спецкурс розраховано на 30 год.

Реєстрація на курс
Новини

Вебінар "Освіта дорослих в епоху соціальних трансформацій" відбудеться 18.09.2020

Детальніше